|
|
|
|
||||||||||||
|
|
![]() |
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
||
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 (permalink) |
![]()
Ettiği Teşekkür: 100
2077 Mesajından 18832 Teşekkür Aldı
4487
Şube:
| DREAMBOX-500s sifteam.1.94 cccam 2.1.3 AFACAN* bacKup .19.11.2009
________________________________________________________________________lütfen yazılanları tam olarak okumadan yükleme yapmayınız! . trt maç saatinde açıktır . önce trt3 e basıyorum ecm bilgisi geldiğinde trt1 e dönüyorum kanal açılıyor ![]() . buyurun ntv ve NTVSPOR açıktır ntvspor için önce dha feed sonra ntvspora basıyoruz, içtimai tv,rustavi2,georgian tv de açık. denenmiştir açılmıştır ögle verilmiştir Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir.. . Backup bu gün hazırlandı test edilerek foruma verildi. Backupta kesinlikle TimeBomp yoktur Yine de sorumluluk yükleyene aittir. Forumumuz sorumluluk kabul etmez. Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... . Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... . backup türkçe dil ile açılacak backupu yüklerseniz Cihazınız aşağıdaki resimle açılacak. ![]() . skin olarak ![]() ![]() . Backupta CCcam v2.1.3 yüklüdür. ![]() . SARI tuş eklentilerine Drtıc 2.2 TR ,hurforum Dreambox ve Gazete haberleri, ilinizin hava durumu,ilinizin ezan vakti,,yerli ve yabancı Tv yayın akışı, ve Türkiye süper ligi puan durumu,ccam info 1.1,vlc frontend,total football,altyazı arama ve bis key ile izlenen kanallar ![]() . ben bunu nasıl kendi ilime veya ilçeme göre yapacagım diyorsanız [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...]tıklayarak ayarlayabilirsiniz. Vlc player çalışması için: İlk önce pcinizde vlc-0.8.6d kurulu olması gerekmektedir.. Masaüstünüzdeki vlc player kısayoluna sağ tıklayıp özelikler kısa yoluna bir boşluk bırakıp bunu ekleyin --extraintf=http" uygula kaydet... Bundan sonra yapmanız gereken flashfxp ile cihaza bağlanıp var/tuxbox/config içindeki vlc.xml dosyasını açın içindeki ip adresini kendisi bilgisayarınızın ip adresiyle değişmeniz yeterli olacaktır.. veya burayı okuyun [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...] Yapamayanlar yüklemesin ve lütfen bana sormasın.. arkadaşlar biraz anlıyor iseniz yükleyin macera aramayın. . . sub servise hizmeti olan Sky sport info kanalı (astra 19.2 E) üzerindeki iken kumandanın yeşil tuşuna kısa bastığınızda sub servis devreye girer. uzunca basıldığında addons devreye girer ![]() ![]() ![]() . teletex türkçe ![]() . Backupda doluluk oranı % 92 ![]() . Backupta setting günceldir. ![]() Tek sıra yaptım kanal listesini ![]() . Settingte Bulunan uydular ![]() . Şifre:yoktur kendiniz yapın . Güle güle izleyin. ayrıca backup hakkında yorumlarınızı kullanıp buraya yazabilirsiniz kolay gelsin Beğenirseniz yüklersiniz. . NOT: -Vermiş olduğum paylaşımlardan dolayı cihazınızda ve hayatınızda oluşabilecek herhangi bir sorundan mesul değilim . -cihazınız kıymetliyse yada pinpirikliyseniz kesinlikle yükleme yapmayın -kurulumu düzgün yapamayıp abuk sabuk yorumlar yapmayın (olmuyo ,çalışmıyor , kilitleyin bu konuyu , vs.) -hayatlarımızın pamuk ipliğine bağlı olduğu dünyada hiç birşeyin yarını yokken çalışmalarımın yarın çalışacağına garanti vermem veremem ki bu işten hiçbir kazancım yok. -umarım mesaj yerine ulaşmıştır önce Orijinal image yükleyin Backup hurforumdan sorulur ve bulunur
![]() |
|
| afacan Kullanıcısına Teşekkür Edenler; | 35deniz (04.07.10), adlaykut (14.08.10), adnanerkek (21.11.09), ahmet1996 (24.11.09), Alabama (14.12.09), alfaromeo (19.11.09), ali8525 (27.12.09), |
| Sponsor Adres |
|
|