|
|
|
|
||||||||||||
|
|
![]() |
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
||
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 (permalink) |
![]()
Ettiği Teşekkür: 100
2077 Mesajından 18826 Teşekkür Aldı
4487
Şube:
| DM-500s pli-jade3-dm500-maxvar ((Özel Backup)) 6.11.2009 istmein@ AfaCaN*
________________________________________________________________________lütfen yazılanları tam olarak okumadan yükleme yapmayınız! . trt maç saatinde açıktır . önce trt3 e basıyorum ecm bilgisi geldiğinde trt1 e dönüyorum kanal açılıyor ![]() . buyurun ntv ve NTVSPOR açıktır ntvspor için önce dha feed sonra ntvspora basıyoruz, içtimai tv,rustavi2,georgian tv de açık. denenmiştir açılmıştır ögle verilmiştir . Backup bu gün hazırlandı ve test edilerek foruma verildi. . Backupta kesinlik ile TimeBomp yoktur . Yine de sorumluluk yükleyene aittir. . Forumumuz sorumluluk kabul etmez. Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... . Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir.. . backupda türkçe dahil ![]() . skin olarak PLI_BlackMatrix_asibenlik CCam_Skin yüklüdür. ![]() . Backupta CCcam-2.1.2 yüklüdür. ![]() . Sarı tuş eklentilerine Drtıc 2.2 TR ,CCcam info özel, hurforum Dreambox ve Gazete haberleri,ilinizin hava durumu,ilinizin ezan vakti, Total Futbol ,,yabancı Tv yayın akışı, ve türkiye süper ligi puan durumu,Live on Sat v1.5 maç yayınları hangi kanal ve hangi uyduda, ecminfo,Total Footboll,ve bis key ile izlenen kanalların keyleri ![]() ![]() ![]() ![]() . ben bunu nasıl kendi ilime veya ilçeme göre yapacagım diyorsanız [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...]tıklayarak ayarlayabilirsiniz. . teletex türkçe ![]() . Backupta setting günceldir. en son kanallar eklenmiştir Tek sıra yaptım kanal listesini ve kalan zamanı gösteren yüzdeyi görebileceksiniz ![]() .kumandanızın help tuşuna basarak kanal listesini istediginiz gibi sıralayabilirsiniz ![]() . buketler ![]() . Settingte Bulunan uydular ![]() backupda doluluk oranı % .Arkadaşlar kanal geçişlerini çok hızlandırdım. turbo hızına ulaştı . . Ayrıca Pli imagelerde OK tuşuna basıldığında önce SKİN gelir 2. defa basıldığında Liste gelir. Bu durum bu backupta düzeltilmiştir. OK tuşuna bir defa bastığınızda kanal listesi gelir. ![]() . kanallardaki yüzdeyi görmek için ise ok iki defa basmanız yeterli . Güle güle izleyin. . ayrıca backup hakkında yorumlarınızı kullanıp buraya yazabilirsiniz kolay gelsin Beğenirseniz yüklersiniz. Backup hurforumdan sorulur ve bulunur ![]() ![]() BURDA 9 TANE LİNK
![]() |
|
| afacan Kullanıcısına Teşekkür Edenler; |
| Sponsor Adres |
|
|