|
|
|
|
||||||||||||
|
|
![]() |
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
||
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 (permalink) |
![]()
Ettiği Teşekkür: 100
2077 Mesajından 18823 Teşekkür Aldı
4487
Şube:
| DM500 PlusNabilosat v. 0.6.1 MaxVar AFACAN* özel backup 15/10/2009
________________________________________________________________________. trt maç saatinde açıktır . önce trt3 e basıyorum ecm bilgisi geldiğinde trt1 e dönüyorum kanal açılıyor ![]() buyurun ntv ve NTVSPOR sonunda açıldı ntvspor için önce dha feed sonra ntvspora basıyoruz, içtimai tv,rustavi2,georgian tv de açık. denenmiştir açılmıştır ögle verilmiştir . test edilerek Backup hazırlandı foruma verildi. . Backupta kesinlikle TimeBomp yoktur . Yine de sorumluluk yükleyene aittir.Forumumuz sorumluluk kabul etmez. Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... . Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir.. . backupda türkçe dil yoktur english dil mevcuttur . skin olarak ![]() ![]() ![]() . Backupta CCcam v2.1.2 yüklüdür. ![]() . Sarı tuş eklentilerine Drtıc 2.2 TR ,Alt yazı indirme plugini, hurforum Dreambox ve Gazete haberleri, ilinizin hava durumu,ilinizin ezan vakti,yabancı Tv yayın akışı,ccam .info DreamNetcast v1.0 (dreanbox üzerinden türk radyolarını dinleyebilirsiniz).. ![]() ![]() . ben bunu nasıl kendi ilime veya ilçeme göre yapacagım diyorsanız [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...]tıklayarak ayarlayabilirsiniz. . teletex TÜRKÇEDİR . Backupta setting günceldir. ![]() Tek sıra yaptım kanal listesini ![]() . Settingte Bulunan uydular ![]() . backupDa doluluk oranı % 90 . Şifre:yoktur kendiniz yapın Güle güle izleyin. . ayrıca backup hakkında yorumlarınızı kullanıp buraya yazabilirsiniz kolay gelsin Beğenirseniz yüklersiniz. [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...] Backup hurforumdan sorulur ve bulunur
![]() |
|
| afacan Kullanıcısına Teşekkür Edenler; | abzkrt (26.10.09), adnann (05.11.09), |
| Sponsor Adres |
|
|