|
|
|
|
||||||||||||
|
|
![]() |
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
||
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 (permalink) |
![]()
Ettiği Teşekkür: 100
2077 Mesajından 18823 Teşekkür Aldı
4487
Şube:
| DM 500S Colosseum skin Spiderman and CCcam 2.1.2 By MARWEN&AFACAN ÖZEL BACKUP 1/11/2009 lütfen yazilanları tam olarak okumadan yükleme yapmayınız! . trt maç saatinde açıktır . önce trt3 e basıyorum ecm bilgisi geldiğinde trt1 e dönüyorum kanal açılıyor ![]() . buyurun ntv ve NTVSPOR açıktır ntvspor için önce dha feed sonra ntvspora basıyoruz, içtimai tv,rustavi2,georgian tv de açık. denenmiştir açılmıştır ögle verilmiştir . Kumandanın help tuşuna basıtıgınızda serverin hangi karttan geldiğini ve kanal bililerini görebilirsiniz. . Backup bu gün hazırlandı test edilerek foruma verildi. Yinede sorumluluk yükleyene ayittir. Forumumuz sorumluluk kabul etmez. Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... . Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir.. . backupda türkçe yoktur add english and franch mevcuttur backupu yüklerseniz Cihazınız aşağıdaki resimler ile açılacak. bootlogo hd ![]() ![]() . skin olarak :skins SPIDERMAN ![]() ![]() . Backupta CCcam v2.1.2 yüklüdür. ![]() . Sarı tuş eklentilerine Drtıc 2.2 TR ,CCcam info v1.1,hurforum Dreambox ve Gazete haberleri, ilinizin hava durumu,ilinizin ezan vakti, Total Futbol ,,yabancı Tv yayın akışı, ve türkiye süper ligi puan durumu,dreamnetcast( internetten radyoları dinleyin) Live on Sat v1.5 maç yayınları hangi kanal ve hangi uyduda,ecminfo, ve bis key ile izlenen kanalların keyleri ![]() ![]() . ben bunu nasıl kendi ilime veya ilçeme göre yapacagım diyorsanız [Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayınız...]tıklayarak ayarlayabilirsiniz. . teletex yoktur . Backupta setting günceldir. ![]() Tek sıra yaptım kanal listesini ![]() . Settingte Bulunan uydular ![]() . . Addons download serverleri malesef çalışmamaktadır....) . Cihazın hafızasında doluluk oranı %46 .. yani kendiniz daha extra proğram ilave edilebilirsiniz ![]() ![]() . Şifre:yoktur kendiniz yapın Güle güle izleyin. . ayrıca backup hakkında yorumlarınızı kullanıp buraya yazabilirsiniz kolay gelsin Beğenirseniz yüklersiniz. . NOT: -Vermiş olduğum paylaşımlardan dolayı cihazınızda ve hayatınızda oluşabilecek herhangi bir sorundan mesul değilim . -cihazınız kıymetliyse yada pinpirikliyseniz kesinlikle yükleme yapmayın -kurulumu düzgün yapamayıp abuk sabuk yorumlar yapmayın (olmuyo ,çalışmıyor , kilitleyin bu konuyu , vs.) -hayatlarımızın pamuk ipliğine bağlı olduğu dünyada hiç birşeyin yarını yokken çalışmalarımın yarın çalışacağına garanti vermem veremem ki bu işten hiçbir kazancım yok. -umarım mesaj yerine ulaşmıştır Backup hurforumdan sorulur ve bulunur ![]() ![]()
![]() |
|
| afacan Kullanıcısına Teşekkür Edenler; | Ahmet Hoca (03.12.09), ahmet3107 (05.11.09), |
| Sponsor Adres |
|
|